İLKÖĞRETİM HAFTASI

İLKÖĞRETİM HAFTASI

15.09.2020 300

İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLUYORUZ

           İlköğretim; okumanın, anlamanın, görmenin ve görebildiğinden anlam çıkarmanın, ders almanın, düşünmenin, zekayı terbiye etmenin yani kültürün temellerinden atıldığı yerdir. Atatürk'ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin temelidir. Çağdaş uygarlık yolunda en büyük engelimiz olan cahilliğin yok edildiği, ortadan kaldırıldığı yer ilköğretim kurumlarıdır. Genç beyinlerin insanlığa hizmeti, vatan ve millet sevgisini, bağımsız ve şerefli, yaşamayı öğrenmeye başladığı yer de ilköğretimdir.

 

           2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftasını 14-18 Eylül tarihleri arasında kutluyoruz. Hafta boyunca öğrencilerimizin uzaktan eğitime devam ettiği bu süreçte okuldan uzakta bir ilköğretim haftası geçirdiklerini biliyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin ilköğretim haftası ve okulları ile ilgili duygu ve düşüncelerini içeren şiir, resim ve konuşmalarını sınıf rehber öğretmenleri ile paylaşması sağlanacaktır. Ayrıca ilköğretim haftası boyunca öğretmen ve öğrencilere yönelik müze ziyaretleri ücretsiz gerçekleştirilebilecektir.

           En kısa sürede öğrencilerimizle eğitim yuvamızda buluşmak dileğiyle tüm öğrencilerimizin ilköğretim haftasını kutluyoruz.

 15-09-202015-09-2020