Dumlupınar Ortaokulu

Vizyon: Bulunduğu bölgede eğitsel,sosyal vb. açıdan model olmak ve daha fazla talep edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Bilgili ,kültürlü,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında 21. yüzyılın aydın, üretken,çevresine ,doğaya ve insanlığa saygılı lider birey yetiştirmektir.

Başarılar: .

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Futsal Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye Finallerine katılım sağlamış olup dördüncü olarak turnuvayı tamamlamıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, GÜMÜŞKOD, DYNED, ETwinning kapsamında çeşitli projelere katılım sağlamıştır.

Telefon - (456) 213 1353

WEB - https://dumlupinarortaokulu29.meb.k12.tr

Adres - HASANBEY MAH. METEOROLOJİ SK. GÜMÜŞHANE DUMLUPINAR ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2B MERKEZ / GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Hasan Bey Mah. Meteoroloji Sokak 2/B Merkez/Gümüşhane

Ulaşım Okulumuz Trabzon - Erzurum Karayoluna 30 metre mesafede olup Belediye ve özel dolmuşlar hattına yakın mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezindedir.